Desteapta-te baaa!

august 20, 2013

E incredibil. Mi se pare ca in ultima perioada incep incet incet sa se materializeze toate cosmarurile pe care le aveam ascunse undeva in colturile imaginatiei.

Ma uit cu o oarecare resemnare amestecata cu un iz de indiferenta si scarba la cum se duce natura acestei tari intr-un put jegos plin cu cacat de politician. Ma uit cum desi de ani de zile se fac proteste impotriva exploatarii Rosiei Montane, cacatii astia care zic ca ne reprezinta au decis sa manjeasca locul ala cu nesimtirea lor ordinara si sa accepte exploatarile.

Ma uit cu aceeasi resemnare mizera cum aceasta umbra de ministru (cu m foarte mic) al mediului cu un nume predestinat zice cu nonsalanta ca nu e nici o problema daca se incepe fracking-ul in Romania.

Ma uit cum la inceputul lunii Crisul Repede a fost poluat masiv in timp ce reprezentantii statului stau cu mana adanc infipta in fund si nu fac nimic.

Si mai ales ma uit la cat de amortita e toata lumea. Nimanui nu ii mai pasa, toti sunt deja resemnati la fel ca mine. Cred ca ei au invins. Au reusit in sfarsit sa faca ceea ce stiu ei mai bine – sa ne manipuleze si sa ne controleze.

Asa ca singurul lucru pe care il mai am de zis e “Desteapta-te baa! “ Scoala dracului din amorteala asta cretina si fa ceva. Lasa naibii emisiunile insipide si telenovelele si fa ceva care sa conteze. Scoate cacatu’ din casa, pentru ca altfel te vei ineca foarte curand cu el.

Lasă un comentariu